zondag 18 oktober 2015

Waar zaten zij vandaag?

Misschien wel 150 puttertjes die babbelend neerstreken in en opvlogen uit struik en boom of zich koesterden in de opgaande zon,  met in hun midden 10-tallen groenlingen; honderden kol-, grauwe, brand- en nijlganzen in nevelige weilanden; krak-, slob- tafel- kuif en wilde eenden en talingen en smienten op spiegelgladde plassen en vaarten; buizerds op verre palen, kieviten, roodborstjes, een kiekendief? Waar waren de Garlicbirders vandaag? Ze namen er deze foto:



De Ardennen? De Eifel? Zuid Limburg? Wie het juiste antwoord doorgeeft verdient eeuwige roem en maakt kans op een origineel Garlicbirders T-shirt! Om het iets makkelijker te maken deze clou: het gebied wordt druk bezocht door mountainbikers (of ATB'ers of hoe je deze mensen ook wilt noemen) en sledehonden met hun geleiders. En de Garlicbirders waren om 12:15 uur alweer op het vogelaarshonk terug.
Geef je antwoord door aan The Garlicbirders' Vlugge Vogelvraagje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie. Als je van ons een individuele reactie wilt, of nadere informatie wilt hebben, mail dan naar garlicbirders@me.com .

The Garlicbirders