zaterdag 18 mei 2013

GRATIS VOORJAARSVOGELPOSTER!


Hoewel, lieve lezers, hoewel onze Garlicbirders nog gehuld gaan in fleece-truien en regenkleding, hoewel de gemiddelde dagtemperatuur blij is als-ie de 11 graden haalt, en hoewel anakoufronten en waterbommen met regelmaat West Europa bedreigen, is toch voor de vogels het voorjaar al aangebroken…!
Meldden de Garlicbirders in het vorig blog al het waarnemen van een dikke tachtig soorten in en rond de Baai van de Somme, op frisse expedities in de weken na het Noordfranse avontuur waren er ook verder prachtige waarnemingen als de dwergsterns en de dansende visdiefjes bij de Slikken van Flakkee; of wat dacht u van de Westplaat naast de Maasvlakte, waar van Hoekje Jans tot aan kijkhut de Bonte Piet zo om de 10 meter een nachtegaal z’n zangvirtuositeit zat te etaleren? En ach, die zwermen kneutjes…wat een mooie beestjes zijn dat toch (en dat met zo’n naam!).
Om al dit voorjaarsvogelleven te vieren hebben The Garlicbirders door DSP Graphics een fraaie Voorjaarsvogelposter laten maken. Hieronder zie je hem in verkleinde weergave. Deze poster van maar liefst 91 X 68 cm is GRATIS te downloaden van de DSP Downloadsite. Wil je deze prachtposter in nog betere afdrukkwaliteit (als PDF, 150 dpi, 40 mb) ontvangen, stuur dan even een mailtje naar het hoofdkantoor van The Garlicbirders.

Deze fraaie Voorjaarsvogelposter is GRATIS te downloaden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie. Als je van ons een individuele reactie wilt, of nadere informatie wilt hebben, mail dan naar garlicbirders@me.com .

The Garlicbirders