woensdag 24 februari 2010

Tafeleend als extra traktatie!

Mensen toch, o mensen toch, een groot geschenk zit soms in een klein hoekje! Gaat een tweepersoons Garlicbirdersclubje afgelopen zondag "even" (niet eens knofbroodjes mee) naar de polders bij Vlaardingen-West, scoren ze al in het begin van hun wandeling een goudhaantje (gezellig bol beestje!) en een vlucht kramsvogels, kunnen ze in de vliet in de Aalkeetpolder 100% definitief 2 tafeleenden scoren, en daarmee een nieuwe soort op de Garlicbirders Birdlist! En dat dus zonder knoflook, zoals gezegd! De genoemde vogels, en ook nog kuifeenden, een grote zilverreiger, buizerds, smientjes en een bruine kiekendief worden nog dezelfde dag conscientieus op waarnemingen.nl genoteerd. Zoals het ware knofvogelaars betaamt. 
Dat de bruine kiekendief er later weer af is gehaald op basis van ernstige twijfel die een strenge email van een beroepsvogelaar wist te zaaien (wat nou, zeldzaam voor de tijd van het jaar; wat nou atypische biotoop! U heeft vast een ringbaardje!), mag de vogelpret nauwelijks drukken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie. Als je van ons een individuele reactie wilt, of nadere informatie wilt hebben, mail dan naar garlicbirders@me.com .

The Garlicbirders