dinsdag 16 oktober 2012

Keep it up!

Ach, lieve mensen, wat hebben The Garlicbirders het druk met van alles en nog wat en zeker ook met vogelen. Dat is de reden dat u nu toch alweer een tijd niks van onze knofvogelvrienden hebt mogen vernemen...Jammer, jammer, jammer.
Maar voor dit nieuwtje maken de vogelaars toch even tijd vrij om het u te melden. En tegelijk is het een soort coming out: want wist u dat zij na de nachtegaal een nieuwe schaamvogel hadden? Vast niet, je hoorde ze er niet over. Nooit.
Maar nu, nu zij deze stiekeme schande afgelopen zondag hebben kunnen uitwissen met de waarneming van een...keep, nu durven ze er rond voor uit te komen: deze vinkachtige was hun schaamvogel!
Tussen de regenbuien door was het, bij de Westplaat, op de Brielse Gatdam om precies te zijn. Daar in de struiken zat-ie, onmiskenbaar: een keep. Weer een soort op de lijst erbij. Een klein feestje, zoals u zult begrijpen.

(maar wie is nu hun nieuwe schaamvogel?)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie. Als je van ons een individuele reactie wilt, of nadere informatie wilt hebben, mail dan naar garlicbirders@me.com .

The Garlicbirders