zaterdag 31 maart 2012

Vreemde verhoudingen

Het zijn en blijven vreemde verhoudingen hier in de singels bij het Garlicbirders House. Het is elke dag, wat zeg ik, elk uur wat anders. Dan weer zit Soep alleen op de oever, moe van het gedoe van sibbeling Boer. Zijn de Garlicbirders weer bang dat Boer iets is overkomen, maar ontdekken zij, middels een ingelaste avondwandeling, dat waar ze ook bang voor moeten zijn, dan toch niet voor een verflauwing in de gevoelens van het gansje voor de zwaan, want Boer blijft Nand op de voet volgen. En trouwe Soep sjokt of peddelt er dan wel weer synchroon achteraan. Achter die Boer. En een enkele keer haakt Soep dan af.
Of dat Nand, die langzamerhand echt overspannen moet zijn, z'n frustraties dan maar botviert op Kees de Canadees die hij met felle snauwuitvallen naar de andere kant van de singel jaagt. Bij Soep en Boer komt Nand niet meer verder dan een flets beweginkje naar voren met de hals.
En dan...wat te denken van Manus, de kleine mantelmeeuw, die toch vaak dichtbij het gedoe te signaleren valt, als hij deze vreemde verhoudingen observeert...wat wil Manus?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie. Als je van ons een individuele reactie wilt, of nadere informatie wilt hebben, mail dan naar garlicbirders@me.com .

The Garlicbirders