zaterdag 17 april 2010

GOUD!

Het zat er al wel aan te komen, beste vogelliefhebbers, met die bijna zekere waarneming van Garlicbirdster D., en nu vandaag, op de Hoge Veluwe, in het Otterloosche Bos, was het dan zover: een honderd procent zekere waarneming van een goudvink! Of zelfs, een goudvinkpaartje. Nee het is echt niet te missen, want man, man, wat is dat mannetje rood! Met niets in de Nederlandse natuur te vergelijken hoor. Goud dus, voor de aanwezige Garlicbirders!
Het was sowieso erg prettig daar op die Veluwse velden & dreven. De jas kon uit, zodat de felbegeerde Garlicbirders T-shirts konden schitteren in de zon; boven de vogelaarshoofden jubelden tientallen leeuweriken hun lof der schepping, en her & der aan de einder keek dromerig wild herkauwend en op veilige afstand naar het kleine clubje naar knoflook ruikende vogelvrienden. Want ja, ook nu waren er met knoflookworst belegde broodjes mee. Dit laatste overigens zou wel eens één van de laatste keren kunnen zijn. Binnen de Garlicbirders gaan invloedrijke stemmen op om de knoflookplicht af te schaffen. We komen hier zeker op terug........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie. Als je van ons een individuele reactie wilt, of nadere informatie wilt hebben, mail dan naar garlicbirders@me.com .

The Garlicbirders