maandag 10 augustus 2009

feest van jewelste!


Nou, het was me het feestje wel, zaterdag in Middelburg. The Garlicbirders vielen met hun neus in de boter: Er was kermis op de Markt van de Zeeuwse hoofdstad. En natuurlijk werden zeeuwse lekkernijen als bolus, zeeuwse kaas en mosselen niet geschuwd. Die laatste natuurlijk overgoten met een stevig glas belgisch bier. En dan nog een snel rondje langs de ouwe culturele erfgoederen en zo, en dat alles zonder verrekijker & knoflook! Het weer werkte ook mee, maar dat schijnt de gewoonte te zijn in Zeeland.
De lezer begrijpt dat het een dolle dag was, en moet dan nog weten dat het een latertje werd: we waren pas na het 8-uur-journaal weer thuis!

Inmiddels hebben we alweer een mooie knofvogelwandeling achter de rug (eentje die begon in het wel zeer suffe dorp Woudenberg, maar bij een pracht van een afwateringskanaal -o.a. boomklevers en roodborsttapuiten gezien-), en een dagje duinen en strand ZONDER kijker maar MET knoflookworst.; bij het Pan Bos.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie. Als je van ons een individuele reactie wilt, of nadere informatie wilt hebben, mail dan naar garlicbirders@me.com .

The Garlicbirders